TE REJAT

 • cool-balcony-garden-decoration-ideas-on-a-budget
  Gjithmone ka vend per nje ballkon

  Gjithmonë dhe  ka vënd për një ballkon t të vogël. Një cep i vogël...

  • January 30, 2015
  • 0
 • wine1
  Nje gote vere ne shtepi!

  Për ata qe vera ju shijon në shtëpi. Një faqe muri e ideuar për...

  • January 30, 2015
  • 0
 • 552
  Shkalle por jo vetem.

  Shfrytëzim hapësire. Nqs keni shkallë brenda apartamentit tuaj mos mendoni që hapësira poshtë shkallëve...

  • January 30, 2015
  • 0
 • Retro-look--Modern-dining-room--PHOTO-GALLERY--Styleathome--Housetohome
  Kthim mbrapa ne kohe.

  Kthim ne kohe! Një tryezë origjinale ngrënie Ercol dhe karrige druri shtojnë karakterin mitik...

  • January 29, 2015
  • 0

IDE

 • pasqyrat Efekti pasqyre

  Prania e pasqyrave krijon gjithmonë idenë e një ambienti më...

  • January 29, 2015
  • 0
 • kafe Pamja e pare te genjen

  Pamja e parë të gënjen J. Një kafe në zyrë...

  • January 29, 2015
  • 0

ARKITEKTURE

 • vere
  Nuk eshte vetem nje shishe vere

  Nuk është thjesht një shishe vere është arkitekturë më vete. Dizajn mbresëlënës dhe unik...

  • January 29, 2015
  • 0
 • Dileme... filxhan apo abazhur
  Dileme…

  Është dilemë në fakt, filxhan çaji apo abazhur? Dizajn fantastik për një kuzhinë ose...

  • January 29, 2015
  • 0