2 ide dekori për ditëlindjen e fëmijëve

By on July 30, 2013

Totalisht Detare

Imagjinata e fëmijëve duhet të lundrojë në këtë festë me dekor detar. Zgjidhni ngjyrat: e kuqe, blu, e bardhë. Shtoni disa elemente dekori si p.sh. flamuj dhe litarë të lidhur. Servirni ushqime si peshq të skuqur dhe ëmbëlsira në form gomerdare, etj.

arredim party per femije cirk

Në cirk

Ditëlindja e fëmijës tuaj duhet të jetë festa më e madhe e cirkut. Shërbeni kokoshka, kikirikë dhe të tjera, të servirura në tabaka sikur të ishtë shitësi në cirk. Si aktivitet mund të përdorni pikturimin në fytyrë ose lojra të tjera që i përshtaten aktiviteteve të cirkut.

Foto nga Lura Fenton

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>